מחיקת חשבון
עודכן לאחרונה: 9 באוקטובר 2026
אפשר למחוק את חשבון ה-Dogs4u שלכם בכל עת.
מחיקה מתוך האפליקציה (מומלץ)
- פתחו את Dogs4u והתחברו.
- תפריט ☰ ← הגדרות.
- בתחתית: מחיקת חשבון ← אישור.
מחיקה בלי האפליקציה
שלחו מייל אל nearu@nearu.co.il מכתובת המייל שאיתה נרשמתם, או ציינו את מספר הטלפון / WhatsApp שאיתו נרשמתם. נאמת את הבעלות על החשבון ונמחק את החשבון תוך 30 יום לכל היותר.
מה נמחק
- החשבון: טלפון, שם, עיר, העדפות ומזהי התראות.
- כל המודעות שלכם והתמונות שלהן, הלייקים והחסימות.
- ההודעות, ההקלטות והקבצים ששלחתם בצ'אט.
מה עשוי להישמר
- גיבויים - נמחקים אוטומטית תוך 14 יום.
- דיווחים ויומני אבטחה - עד 12 חודשים, למניעת ניצול לרעה ולעמידה בדין.
- מידע שאנחנו חייבים לשמור לפי דין.